Ara som un equip !!!Com ja sabeu, em dedico a la meva vocació la psicologia, des de fa molts anys.
Vull presentar-vos a qui és des de fa un temps, la meva companya a la consulta i amb qui comparteixo no només una amistat de llarg recorregut.
Compartim també l'amor per la psicologia humanista, aquesta altra mirada sobre l'ésser humà i les seves circumstàncies, sobre el dolor i la felicitat, sobre els recursos que tots tenim però molts desconeixem; sobre el que som i el que volem ser.
Marisol s'ha unit al meu projecte amb la mateixa il·lusió amb la que segueixo jo a dia d'avui, tants anys després del seu començament.
La finalitat com tants de vosaltres sabeu, és aportar el nostre granet de sorra perquè la vida sigui més fàcil, més suportable en els moments durs i poder afrontar-la amb suport, seguretat, nous recursos i també perseguint millorar dia a dia i tenir una vida més gratificant.
Gràcies a tots els que heu donat vida a aquest bloc amb la seva presència i amb el treball terapèutic que hem anat fent al llarg del temps.
Com sempre, estem a la vostra disposició per a junts, poder assolir els objectius que cadascú necessiti, segons la seva història de vida.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars