Som un equip !Em dedico a la psicologia, la meva gran vocació, des de fa molts anys.
Avui, em fa il·lusió presentar-vos a la meva gran amiga, Marisol Dubra.
Ja fa temps que les dues estem treballant juntes a la consulta de psicologia i,per això, crec que ha arribat el moment de presentar-vos-la oficialment.
Les dues compartim l’amor per la psicologia humanista
Ella i jo tenim moltes coses en comú, entre les quals hi ha l'amor per la psicologia humanista. Aquesta altra mirada sobre l'ésser humà i les seves circumstàncies, sobre el dolor i la felicitat, sobre els recursos que tots tenim però que molts desconeixem; sobre el que som i el que volem ser.
La Marisol s'ha unit al meu projecte amb la mateixa il·lusió que jo encara mantinc, malgrat els anys que fa que vaig començar aquest extraordinari camí professional.

La millor recompensa a la nostra feina
És la d’aportar el nostre granet de sorra perquè la vida sigui més fàcil, més suportable en els moments durs i acompanyar-vos perquè la pugueu afrontar amb suport, la seguretat i els nous recursos que anem descobrint dia a dia.
La nostra gran finalitat és la de mostrar-vos el camí perquè aneu millorant i anar tenint una vida més gratificant.

És el moment d’agrair-vos el vostre suport
Gràcies a totes les persones que heu donat vida a aquest bloc amb la vostra presència i amb el treball terapèutic que hem anat fent al llarg del temps. Sense la vostra confiança, tot això no hagués estat possible.
Tant la Marisol com jo, estem a la vostra disposició perquè junts, puguem assolir els objectius que cadascú necessiti, segons la seva història de vida.

Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars