"DE LES DONES PER ALS HOMES"

From women to men és un vídeo promogut, subtitulat i publicat per Batera sota el nom de "Dones i homes, junts al 50%", i realitzat per Authentic Love Berlin.Transcripció:
 
Sóc una dona que ha estat ferida per homes. Les nostres ferides necessiten ser vistes i curades.
 
Sóc una dona que ha ferit a homes. Les ferides dels homes també necessiten ser vistes i curades.
 
Somio amb un temps en el qual puguem de veritat empoderar-nos fent-nos càrrec de la nostra part del desastre, i posar punt final a l'espiral de ferir i culpar. Jo començo avui. Avui estic aquí com a dona per oferir a tots els homes la meva més profunda disculpa per tot el mal que les dones us hem causat.

Veig com de dolorós ha de ser ser vist com un potencial violador i maltractador de dones i nens, simplement perquè ets un home. I com de dolorós ha de ser que la teva sexualitat gairebé mai sigui vista com a sagrada i bella.

Vull disculpar-me per tots els missatges contradictoris que reps de nosaltres les dones, quan fem tot el que podem per seduir-te i acabem culpant-te per estar massa catxondo i només voler sexe.

La major part del temps no t'ensenyem res sobre la nostra pròpia sexualitat. No defensem les nostres pròpies necessitats i desitjos, i esperem que endevinis i ens donis el que necessitem. En lloc de ser autèntiques i reals, et donem una actuació teatral durant el sexe, fins i tot fingint orgasmes per a tu, i llavors et donem la culpa per la nostra frustració sexual, i et castiguem amb mal humor, rancúnia o negant-te el sexe. Reconec quant d'estrès i ansietat de rendiment pot causar aquest comportament sexual tan confús.
 
Sóc conscient que, en la nostra frustració i dolor, ens empoderem a nosaltres mateixes menyspreant-te i parlant del masculí també amb menyspreu i falta de respecte.
 
M'adono que, sovint, busquem dominar encobertament allò masculí a través de la manipulació. Hem après a jugar el joc de donar a l'ego masculí el que vol, de manera que puguem aconseguir el que nosaltres volem, en lloc de ser fidels a nosaltres mateixes i els nostres límits, i demanar honestament el que volem.
 
Durant segles, les dones hem abusat de vosaltres i us hem castrat, com les mares que abusen de l'amor incondicional dels seus fills, per satisfer les seves necessitats inconscients. Les que abusen emocionalment dels seus fills, en comptes de tractar sincerament amb la manca d'amor en la seva parella. Les que van ensenyar als nens mascles a no plorar, les que us van dir que els homes forts no mostren els seus sentiments, i, així, us van ensenyar a amagar la part més vital del vostre ésser.
 
Sento en el meu cor el pes de les llàgrimes que no vàreu vessar.

Demano disculpes per la falta d'empatia que trobeu després, amb les vostres parelles i esposes, quan de sobte volem que mostreu sentiments i que entengueu els nostres.
 
En realitat, estimem la teva energia, estimem el ball entre l'home i la dona.
 
Us estimem.
Us estimem!

Honoro el vostre poder, la vostra claredat, la vostra determinació, i enfocament. I honoro la vostra vulnerabilitat, la vostra tendresa i dolor. Honoro el vostre coratge per quedar-vos aquí, malgrat tot. Això és el que veritablement ens atrau.

M'inclino profundament davant el Diví Masculí, que cal en aquesta Terra tant com el Diví Femení.

Volem comprometre'ns avui a recolzar-nos com a germanes en ser més conscients en la nostra relació amb els homes. Desitgem dissoldre els patrons destructius entre les persones, de manera que tots, homes i dones, puguem unir-nos amb un amor i un poder conscients. Fem possible l'equilibri i la pau a la Terra. Ens ho mereixem, de debò.

Traducció i transcripció de Rosa Muro GuardiolaNOTA: Si t'ha agradat, si us plau comparteix. I si vols fer algun comentari, em serà útil i de gran interès. Gràcies.

Telf.: 605 52 52 81

Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars