DEFINICIÓ DE FILL


Avui vull compartir aquest escrit del premi Nobel José Saramago que parla de tot el què ens ensenya l'experiència de ser pares o mares.
DEFINICIÓ DE FILL

"Fill és un ésser que Déu ens va prestar per fer un curs intensiu de com estimar a algú més que a nosaltres mateixos, de com canviar els nostres pitjors defectes per donar-los els millors exemples i, de nosaltres, aprendre a tenir coratge. Sí. Això és! Ser mare o pare és el major acte de coratge que algú pugui tenir, perquè és exposar-se a tot tipus de dolor, principalment de la incertesa d'estar actuant correctament i de la por a perdre quelcom tan estimat. Perdre? Com? No és nostre? Va ser tot just un préstec ... EL MES PREUAT I MERAVELLÓS pRÉSTEC ja que són nostres només mentre no poden valer-se per si mateixos, després li pertanyen a la vida, al destí i a les seves pròpies famílies. Déu beneeixi sempre als nostres fills doncs a nosaltres ja ens va beneir amb ells."


NOTA: Si t'ha agradat aquesta definició del José Saramago, comparteix-la amb els teus amics i deixa els teus comentaris.

Pilar Morey Bulbena 
Telf.: 605 52 52 81

Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars