QUÈ ÉS LA ZONA DE CONFORTLa zona de confort és la nostra estabilitat, la situació coneguda en la què ens sentim segurs. Encara que ens estigui mortificant.

Preferim lo dolent conegut a lo bo per conèixer. Ens hem habituat a la nostra situació actual, encara que no sigui la més idònia, encara que tingui molts inconvenients. Però és la que coneixem.

Sortir de la zona de confort implica abandonar el nostre cau segur i arriscar-nos. Implica un trencament, un risc. Però cal trencar i arriscar-se per poder avançar. Cal que confiem en nosaltres mateixos.

L'estancament ens bloqueja, ens fa menystenir les nostres pròpies capacitats. Ens adorm. Tenim moltes més capacitats de les que fem servir habitualment. 

Quan avancem fins als límits de tota la llum de que disposem i donem un pas en la foscor de lo desconegut, creiem que només poden passar dues coses: Hi haurà alguna cosa sòlida que ens sustenti, o aprendrem a volar.
Patrick Oventor

Donar un pas endavant per sortir de la nostra zona de confort, implica un risc. Implica donar un pas en la foscor. Mai no tindrem la certesa absoluta que tot anirà bé.

Per fer aquest pas endavant, hem de confiar en nosaltres mateixos i en les nostres capacitats.

Molts cops, en sortim quan no podem aguantar més una situació: hem d'arribar al límit per reaccionar, per sortir. Potser caldria replantejar-nos si cal arribar a aquest extrem, o bé, de fet, els canvis acostumen a ser bons i val la pena arriscar-se a sortir de la zona de confort.NOTA: Si t'ha agradat aquest article, comparteix-lo amb els teus amics i deixa els teus comentaris.

Pilar Morey Bulbena 
Telf.: 605 52 52 81

Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars