Començar amb bon peu, o l'excés d'informacióEls experts ens recomanen començar el dia amb bon humor, escoltant música, meditant, fent algún exercici, o mirant-nos al mirall per dir-nos coses positives.

Però no sempre ens deixen. La televisió i la ràdio van donant notícies. Agafem el metro, i ens donen un diari gratuït. Entrem a internet, i trobem més notícies. Moltes vegades, a les 9 del matí tenim una sobre-dosi de notícies. I, malauradament, la majoria de les notícies són de caire negatiu...

Estic trobant amb bastant freqüència a persones que diuen haver deixat de veure les notícies. Per salut emocional.

Molts de nosaltres estem saturats de males notícies. I això influeix en el nostre estat d’ànim. Encara que no ho sembli, ens condiciona.

Quantes vegades ens trobem amb una persona que té molt mal geni i ens encomana el seu mal humor? Parem-nos un moment a prendre consciència de com ens influeixen tantes notícies negatives: estem prenent un cafè i unes torrades, encara mig adormits, i ja ens estan explicant que hi ha hagut un accident en cadena a una autopista, que s’ha destapat un altre cas de corrupció, que ha augmentat novament la taxa de l’atur, que han desnonat a una família amb 3 fills, i que les previsions econòmiques per a l'any vinent són negres com el carbó.

Amb quina cara sortim al carrer? Amb quines ganes encarem del dia? Amb quins ànims ens posem en marxa?

Què tal si ens plantegem començar el dia amb una música, o fent una mica d’exercici, per exemple? O bé desitjant un bon dia amb un missatge a algú que estimem?


Una pràctica fàcil és enganxar al mirall del lavabo frases positives o fotografies que ens agradin, de nosaltres mateixos, o de paisatges, moments especials... Serà una de les primeres coses que veiem al mati. I estarem alimentant el nostre cervell amb un missatge positiu, per encarar el nou dia.

NOTA: Si t'ha agradat aquest article, comparteix-lo amb els teus amics i deixa els teus comentaris.


Telf.: 605 52 52 81
 


Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars