Vull anar a teatre... però no sola


Avui al Calaix de Sastre us explicaré un truc que m'ha dit una clienta, R.F.

A molts de nosaltres ens agrada el teatre, el cinema... però no ens agrada anar-hi sols. Si els ho proposes als amics, la resposta més freqüent és “ja et diré alguna cosa”, o “he de mirar l'agenda”. A tots ens ha passat, de comprar dues entrades, i que l'altre ens digui a darrera hora que no pot. La R m'ha explicat el seu secret per anar al teatre acompanyada:

Ella tria una obra de teatre que vol veure. I compra dues entrades, de les que són senzilletes, de les que no costen massa. Llavors, convida a algú. La cosa canvia: l'altre ho rep com un regal, com una oportunitat i no pas com un maldecap per haver-se d'organitzar, buscar el millor dia, etc. Rara vegada li han dit que no. Si li diuen que no, llavors convida a algú altre.

Què és el pitjor que pot passar? Com diu ella, que hagi de revendre l'entrada a la porta del teatre. O que en perdi una..., i no li ha passat mai. I molts cops, fins i tot, l'amic o amiga paga la seva entrada. O la convida a una cerveseta després. No és mala idea!!

Gràcies R!

Bon cap de setmana, i gaudiu si aneu al teatre!
Telf.: 605 52 52 81

Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars