Acceptar noves realitats: un repte necessari

L'article d'avui no és meu. És d'una noia que es diu Marta Valencia Padilla, Educadora Social, que va escriure això com a complement d'un estudi sobre l'Alzheimer. En aquest escrit, ella explica la seva vivència personal amb la malatia, que patia el seu avi. Em sembla un escrit preciós que, amb el permís de l'autora, vull compartir:


En aquest petit escrit, m'agradaria convidar-vos a reflexionar sobre el procés d'acceptació de l'Alzheimer. Aquesta malaltia fa uns anys que està present a la meva família, i el cert és que, a l'igual que el meu avi que és l'afectat, la família també hem anat passant per diferents fases. Sobre tot en allò que es refereix al grau d'acceptació d'aquesta situació: fases que mantenen una evolució circular, segons anessin succeint les circumstàncies i successives ratxes... Seguir llegint...

Telf.: 605 52 52 81

Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars