Una imatge de 2012

S’acaba l’any i us convido a fer un petit exercici: en un full feu una línia al mig per separar dues columnes. A un costat, les coses positives de l’any. A l’altre costat, les negatives. És el nostre balanç personal. Si el deixem per escrit, el podrem agafar d’aquí a uns anys, i recordar coses molt llunyanes, i veure quins reptes ens van quedar pendents i varem assolir més tard, i també observar quines assignatures anem deixant pendents any rere any.

No oblideu posar almenys: una fita aconseguida, una assignatura pendent. Una nova persona a la nostra vida, una que ha marxat. Un naixement, i una persona que ens ha deixat per sempre. L’alegria de seguir vius, de la salut, que seguim endavant, encara que sovint hem de lluitar. Les sensacions no tant bones, com la injustícia, la indignació, la tristesa... els problemes de la societat en què vivim. Però també totes les coses bones que s’estan movent dins les persones: la solidaritat, l’altruisme, la sensibilitat cap al patiment dels altres...
Els bons moments que hem passat amb familiars i amics. L’alegria que ens transmeten els més petits. Una festa, una celebració, i també un comiat.


Us proposo quedar-vos amb una imatge, una de sola, que resumeixi l’any. Una imatge que us recordi un moment feliç. La felicitat no és un sentiment permanent en el temps: la felicitat es composa de moments puntuals, d’instants que hem d’emmagatzemar a la nostra memòria, de vivències que comencen i acaben. La meva imatge és la posta de sol des del far de Finisterre. Quina és la vostra?

Us agraeixo a tots els que em seguiu a la meva web, als que em llegiu de manera puntual i a tots i totes els que esteu presents en la meva vida. A tots us desitjo un 2013 ple de noves oportunitats, de vivències, de nous aprenentatges i moments que ens facin gaudir i ens recordin la importància de seguir vius.

Feliç 2013Telf.: 605 52 52 81

Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars