Qui sócEm vaig llicenciar en psicologia clínica a la Universitat de Barcelona l’any 1987, després de cinc anys de carrera.


També vaig fer diversos estudis complementaris per poder créixer més i millor professionalment; formació en sexologia clínica a l’ISEP de Barcelona, participació en teràpies individuals i grupals en psicologia humanista, formació en bioenergètica amb M. del Mar García i també un màster en Psicoterapia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm de Barcelona, entre d’altres.

El que fa a la meva trajectòria professional, que comença l’any 1988, m’ha portat a viure la psicologia des de molts angles: fent formació ocupacional; classes particulars a estudiants de Psicologia Experimental i també a persones que es preparaven l’accés a la universitat per a més grans de 25 anys (psicologia i treball social); passant per les funcions d’animadora socio-cultural per a gent gran; educadora de menors que es trobaven sota la tutela del Departament de Justícia de la Generalitat, i més coses que podreu anar descobrint al llarg dels articles que publicaré al meu web.

De totes aquestes feines en guardo un bon record, totes i cadascuna d’elles han estat claus en el meu creixement humà i professional, però, el que recordo amb més emoció i afecte va ser el dia que vaig aixecar la porta de ferro de la meva consulta el 2001 i, vaig descobrir entre il·lusionada i emocionada, les meves primeres clientes.                               


Ha plogut força des de llavors, i això que vivim en un país on plou poc! I, encara que sembli un tòpic us diré que cada dia m’aixeco del llit amb la il·lusió renovada per anar a obrir la porta de la meva consulta i posar els meus coneixement i experiències a l’abast d’aquelles persones que ho necessitin o per a les que desitgin treballar en el seu creixement personal.


Si desitgeu contactar amb mi, ho podeu fer al telèfon 605 52 52 81, o per correu electrònic a pilarmorey@hotmail.com. La meva consulta la trobareu a la Sagrera, Barcelona, al C. Mossèn Juliana, 42, baixos.
Cap comentari :

Publica un comentari

Entrades populars